Scherpel's haven: Jachthaven de Drechtakker
Scherpel's haven: Jachthaven de Drechtakker

Beste watersporters,
Allereerst hopen wij dat u en uw familie in goede gezondheid verkeert.
Met mooi weer in het verschiet is een frisse neus halen op het water een aantrekkelijk plan. Soms lijkt het op de haven zelfs alsof er weinig is om je zorgen over te maken. We moeten echter voorzichtig en verantwoordelijk blijven: 

Afspraken op de haven - maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij wensen u een plezierig vaartochtje, 

Met ahoi en armzwaai, 

Hans en Tries


Privacybeleid
Scherpel Jachtwerf BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten, u huurt bijvoorbeeld een ligplaats, uw schip is bij ons in onderhoud, u neemt deel aan een bootbouwcursus en/of omdat u de gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Hier vindt u onze privacyverklaring

Op dit moment hebben we geen ligplaats beschikbaar in onze jachthaven en het is koffiedik kijken wanneer er plaats vrijkomt. Achter de schermen houden we voor u de boel scherp in de gaten. Heeft u belangstelling voor een ligplaats dan kunt u het formulier hieronder invullen. Komt er plaats vrij dan trekken we aan de bel. 

Aanmeld Formulier

Heeft u interesse in een ligplaats in onze haven, vul dan hieronder u gegevens van uzelf en uw schip en zodat we kunnen kijken of we een mooie ligplaats voor u kunnen vinden.

Gegevens schip:
Scheepsnaam
Scheepstype
Lengte over alles meter
Maximale breedte meter
Diepgang meter
Met ingang van
Periode

Uw gegevens:
Voledige naam
E-mail
Telefoon (belangrijkste)
Andere telefoonnummers
Adres
Postcode
Plaats
Vragen en opmerkingen