Scherpel's haven: Jachthaven de Drechtakker
Scherpel's haven: Jachthaven de Drechtakker

De Drechtakker is een mooi aan de Drecht gelegen, sfeervolle jachthaven met een grote verscheidenheid aan schepen: open zeilboten, sloepen, kajuitzeiljachten, motorjachten en enkele klassieke (platbodem)schepen. De haven is goed beschut, waardoor het rustig liggen is. 

Mooi varen
Stuurboord uit bij de havenuitgang leidt de Drecht langs een natuurgebied naar de Loosdrechtse Plassen. Bakboord uit komt u bij de ‘s Gravelandse Vaart, waarover u naar het Hilversums Kanaal kunt varen, voor een mooie tocht naar bijvoorbeeld de Vecht of de Wijde Blick. Informatie over vaartochtjes en activiteiten in de omgeving vindt u o.a. op: www.daemesenheeren.nl

Faciliteiten
Er is een toiletgebouw aanwezig, met daarin ook een heren- en een damesdoucheruimte. Op de parkeerplaats is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor onze ligplaatshouders. ‘s Winters is de parkeerplaats, in combinatie met de loods, in gebruik als winterberging voor een groot deel van onze ligplaatshouders.

Winterberging
De winterberging kunnen wij geheel voor u verzorgen. Voor het hellingen is een kraan beschikbaar, die tot 8 ton kan hijsen. Wij zetten uw boot op de wal of op uw trailer, spuiten het onderwaterschip af en kunnen verdere diensten verlenen, zoals de motor winterklaar maken, de mast strijken enzovoort.

Privacybeleid
Scherpel Jachtwerf BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten, u huurt bijvoorbeeld een ligplaats, uw schip is bij ons in onderhoud, u neemt deel aan een bootbouwcursus en/of omdat u de gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Hier vindt u onze privacyverklaring

Aanmeld Formulier

Heeft u interesse in een ligplaats in onze haven, vul dan hieronder u gegevens van uzelf en uw schip en zodat we kunnen kijken of we een mooie ligplaats voor u kunnen vinden.

Gegevens schip:
Scheepsnaam
Scheepstype
Lengte over alles meter
Maximale breedte meter
Diepgang meter
Met ingang van
Periode

Uw gegevens:
Voledige naam
E-mail
Telefoon (belangrijkste)
Andere telefoonnummers
Adres
Postcode
Plaats
Vragen en opmerkingen